Зарежда се..

За нас

Изключителен арт екип
Начало  / За нас

ЗА НАС

Cut Out  е криейтив студио, създадено от Тодор Тодоров през 2011 година във Варна. Специализирано предимно в създаване на видео продукция, студиото се насочва към заснемане на рекламни и корпоративни филми. Реализацията на кратките визуални формати като музикални и скеч клипове се очертава като основна дейност на Cut Out, като за изминалите десет години е заснета продукция за артисти като Мишо Шамара, Лилана и Snoop Dog, скеч поредицата  Ала-Бала (режисьор, оператор, монтаж)...

Тодор Тодоров се налага и като име в театралната сфера, работейки по мултимедийни проекти за театрални постановки. Печели награди „Икар“(Съюз на артистите в България) за „Жулиета“ ДТ „Сава Огнянов“- Русе; „Икар“ за ярка и въздействаща образност за спектакъла "Мълчаливи предания" на ДКТ-Варна. Участва в проекта за аудио-визуален спектакъл на Аладжа манастир. Партньорството с редица театри, театрални работилници и студиа прави разпознаваем почерка на екипа на Cut Out.


Партньор в студиото е Илко Цветков - специалист  в рекламата и медиите с опит, натрупан  от 1997 г.   досега. В портфолиото му има множество реализирани проекти за корпоративни клиенти и брандове както от България, така и в чужбина.

Съвместната им работа е в сферите на продуктови представяния и имиджови клипове, като засяга и външната, графична и визуална реклама. Cut Out се изявява и в брандинга, уеб дизайна и уеб приложенията, вече има присъствие в организацията и заснемането на събития като ежегодни фестивал за исторически възстановки “Марцианопол - животът в Древния град”. Професионализмът на студиото му позволява да реализира пълния процес на видео продукцията - от криейтива, през заснемането, монтажа и дистрибутирането  на продукцията. Това е огромно предимство за клиентите, които изискват същото отлично качество във всеки етап от работата.

Илко Цветков
Проджект мениджър

Тодор Тодоров
Управител

Защо да изберете нас?

НИЕ СМЕ КРЕАТИВНИ

Невъзможното не е препядствие за екипът ни! Амбицира ни да намерим интересния начин то да се случи!

НИЕ СМЕ КОРЕКТНИ

Целта ни е са дългосрочните взаимоотношения с клиентите, а това се постига с коретност, освен качеството на предлаганата услига!

НИЕ СМЕ ОТГОВОРНИ

Успешното представяне на вашия бизнес, продукт или услуга е ангажимент, към който се отнасяме с цялата сериозност на професионализма си.